Cyfrowy termometr do pomiaru temperatury wody podczas gotowania drobiu na parze BRAND DT-110
Dostępność: | W magazynie |
Termometr cyfrowy BRAND DT-110
Do pomiaru temperatur w temperaturach od -50°C do 110°C . Termometr panelowy wyposażony jest w czytelny wyświetlacz LCD z odświeżaniem danych co 2 sekundy oraz sondę pomiarową o długości kabla 1 m , do pomiaru temperatury wody podczas parzenia drobiu.
Cyfrowy termometr może być używany jako Termometr odniesienia używany w trakcie krycia drobiu, w celu sprawdzenia, czy temperatura wody utrzymuje się na optymalnym poziomie, tak aby pióra mogły być łatwo wyrywane, a skóra nie była rozrywana.
Zasilanie zapewniają dwie baterie guzikowe 1,5 V (LR44), które znajdują się w zestawie. Wyświetlacz należy zainstalować w środowisku o temperaturze od –5°C do 50°C.
Dane techniczne:
- Zakres temperatur: -50°C ~ +110°C
- Dokładność pomiaru: ± 1 ~ 2 °C
- Długość kabla: 1m
- Rozdzielczość: 0,1°C
- Odświeżanie temperatury: co 2 sekundy
- Wymiary: 48 mm × 28 mm × 15 mm
- Wymiary ramki: 46 milimetrów × 27 milimetrów × 14 mm
- Czujnik: termistor, sonda ze stali nierdzewnej (wodoodporna)