Cyfrowy termometr do pomiaru temperatury wody podczas gotowania drobiu na parze BRAND DT-110

Dostępność:W magazynie

Termometr cyfrowy BRAND DT-110

Do pomiaru temperatur w temperaturach od -50°C do 110°C . Termometr panelowy wyposażony jest w czytelny wyświetlacz LCD z odświeżaniem danych co 2 sekundy oraz sondę pomiarową o długości kabla 1 m , do pomiaru temperatury wody podczas parzenia drobiu.

Cyfrowy termometr może być używany jako Termometr odniesienia używany w trakcie krycia drobiu, w celu sprawdzenia, czy temperatura wody utrzymuje się na optymalnym poziomie, tak aby pióra mogły być łatwo wyrywane, a skóra nie była rozrywana.

Zasilanie zapewniają dwie baterie guzikowe 1,5 V (LR44), które znajdują się w zestawie. Wyświetlacz należy zainstalować w środowisku o temperaturze od –5°C do 50°C.

Dane techniczne:

  • Zakres temperatur: -50°C ~ +110°C
  • Dokładność pomiaru: ± 1 ~ 2 °C
  • Długość kabla: 1m
  • Rozdzielczość: 0,1°C
  • Odświeżanie temperatury: co 2 sekundy
  • Wymiary: 48 mm × 28 mm × 15 mm
  • Wymiary ramki: 46 milimetrów × 27 milimetrów × 14 mm
  • Czujnik: termistor, sonda ze stali nierdzewnej (wodoodporna)
Zapytaj nas
Pon-Pt6:30-16:00
Święta państwowe-ZAMKNIĘTE-